Благодарствен адрес до доц. Незабравка Чилингирова от областния управител на Бургас


Кардиологът от УМБАЛ “Света Екатерина” доц. Незабравка Чилингирова получи благодарствен адрес от областния управител на област Бургас проф. д.н. Мария Нейкова по повод поредната кампания за безплатни прегледи на деца от Бургаска област по програма “Детско здраве”.

Доц. Незабравка Чилингирова е един от изтъкнатите специалисти, които се включват в кампанията, организирана от “Пирогов” и Столичната лекарска колегия. От години доц. Чилингирова участва в инициативата като извършва безплатни кардиологични прегледи на деца в различни региони от страната.

“Поднасям най-искрените си чувства на уважение и признателност за протегнатата отново ръка в организирането и провеждането на поредната кампания за безплатни прегледи на деца от Бургаска област по програма “Детско здраве”.
Признателността и доверието в очите на родителите, потърсили помощ и консултация за здравето на децата си са най-чистата благодарност за стореното от Вас добро.
Джон Ф. Кенеди е казал “Когато изразяваме благодарността си, не бива никога да забравяме, че най-висшата признателност се крие не в изговарянето на думи, а в това да живеем според тези думи. Уверявам Ви, че в обществеността на област Бургас имате приятели, които с благодарност и уважение произнасят имената Ви.
Благодаря ви за усилията и всеотдайните грижи, които ежедневно полагате на пациентите, изпълнявайки с отговорност своя професионализъм и човешки дълг. Сигурна съм, че хилядите благодарни пациенти, които ежедневно се обръщат към Вас, са стимул и смисъл да продължавате дейността си.
Благодаря от сърце!”

С тези думи проф. д.н. Мария Нейкова изрази благодарността на Бургаска област към доц. Незабравка Чилингирова.