Цветя, много усмивки и настроение – така изглежда 8 март в УМБАЛ „Св. Екатерина“


В Международния ден на жената всички дами в УМБАЛ „Св. Екатерина“ – пациенти, лекари, медицински сестри, администрация и помощен персонал, получиха в знак на уважение ароматно цвете от ръководството на лечебното заведение.

Мъжката част от персонала на болницата зарадва дамите с цветя, а жестът изпълни болничните коридори и кабинети с благодарност и усмивки.

Щастливи сме да изразим своето уважение към целия дамски състав на УМБАЛ “Св. Екатерина” и да благодарим за тяхната професионална отдаденост.

Вашата грижа и ангажираност превръщат УМБАЛ “Св. Екатерина” в място на спасение и надежда.

Желаем ви да продължите да бъдете вдъхновение за всички нас и да постигате успехи във всичко, което предприемате. Вие сте пример за емпатия и професионализъм, което ни кара да се гордеем и да се вдъхновяваме от вас всеки ден.

Още от "Актуално"

Георги получи втори шанс за живот в УМБАЛ “ Проф. д-р Александър Чирков”Георги получи втори шанс за живот в УМБАЛ “ Проф. д-р Александър Чирков”

Георги, получи втори шанс за живот в УМБАЛ “Проф. д-р Александър Чирков”. Младият мъж вече месец живее с изкуствено сърце, имплантирано от екипа на проф. д-р Димитър Петков, началник клиника

Лекари посрещнаха ученици в дните на сърцетоЛекари посрещнаха ученици в дните на сърцето

Ученици от столични училища посетиха УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ като част от информационната кампания на болницата, чиято цел е превенцията и профилактиката на сърдечносъдовите заболявания и е посветена на